fbpx

În cadrul activității sale, compania Technosam pune accent pe rezultate reale și transparente. Prin urmare, ne face plăcere și consideram util să vă prezentăm proiectele pe care le dezvoltăm pentru partenerii noștri.

Prin urmare…despre ce proiect discutăm astăzi?

Un proiect la care întreaga echipă a muncit foarte mult este cel al stației de repompare apă uzată (SPAU), din localitatea Lazuri.

Cine este beneficiarul acestui proiect?best nfl uniforms cowboys jerseys cheap nike air max shoes adidas running shoes sex toys for sale male sex toys nike air jordan sale adidas yeezy womens braided wigs custom hoodies near me cheapest jordan 4 cheap wig adidas yeezy slide pure nike air max 95 white cowboys jerseys 

Beneficiarul acestui proiect de anvergură, care ne-a oferit încrederea sa deplină și care s-a bazat pe profesionalismul echipei Technosam pentru îndeplinirea obiectivului său este APASERV SATU MARE SA.

Care a fost obiectivul proiectului?

La finalul proiectului ne-a propus implementarea și funcționarea corespunzătoare a unui tablou electric de automatizare, protecție, comandă-acționare, măsurare a parametrilor energetici și comunicație pentru pompele submersibile.

Ce protecții am adăugat pompelor submersibile?

In prezent, pompele submersibile sunt prevăzute cu pornire prin metoda stea/triunghi și au următoarele protecții:

  • Scurt circuit
  • Supra sarcină
  • Tensiune minimă și maximă
  • Control succesiune și lipsă fază
  • Protecție diferențială
  • Supraîncălzire bobinaj
  • Control apă în ulei

Ce rol are sistemul implementat?

Sistemul implementat realizează egalizarea numărului de ore între pompe și asigură comanda pompelor în funcție de un traductor de nivel de tip presiune/nivel. Comanda pompelor poate fi realizată atât local cât și de la distanță, prin GPRS, de la un sistem SCADA.

Dacă vă doriți să vă bucurați de aceste beneficii, nu ezitați să ne contactați. Împreună vom identifica cele mai potrivite sisteme de automatizare pentru afacerea dumneavoastră.