fbpx
automatizarea sistemului de productie

Toți suntem de acord cu faptul că automatizările ne fac viața mai ușoară. Să ne gândim la un exemplu clasic: automatizarea geamurilor de la mașină ne-a scăpat de efortul și timpul necesar pentru a acționa vechea manivela. De asemenea, facturile electronice automatizate reduc riscul de neplată.

Și în producție este valabil același lucru. Fără automatizare, roboți și control centralizat al liniilor de producție, procesele ar fi mult mai complicate. Pentru că ne-ați întrebat de ce și fabrica dumneavoastră ar trebui să ia în calcul automatizarea procesului de producție, în articolul de astăzi vă prezentăm 5 best nfl uniforms cowboys jerseys cheap nike air max shoes adidas running shoes sex toys for sale male sex toys nike air jordan sale adidas yeezy womens braided wigs custom hoodies near me cheapest jordan 4 cheap wig adidas yeezy slide pure nike air max 95 white cowboys jerseys eneficii principale.

Automatizarea reduce costurile

Folosirea roboților, acolo unde este posibil, ajută la scăderea costurilor aferente procesului de angajare. După achitarea prețului de achiziție al robotului, acesta nu mai generează costuri decât cu privire la consumul de energie, mentenanță și reparații. Rezultele demonstrează economii semnificative în comparație cu achitarea salariilor anuale ale muncitorilor și o mai bună recuperare a investiției.

Automatizarea industrială asigură o capacitate mai mare de producție cu mai puțini muncitori. Tot ce veți avea nevoie este o echipă de muncitori calificați care să monitorizeze și folosească roboții.

Costurile ridicate de producție înseamnă un profit mai scăzut. Costurile de producție scăzute și nivelul ridicat de productivitate se traduc prin bunuri cu prețuri de achiziție convenabile pentru consumatori.

Automatizarea îmbunătățește calitatea

Muncitorii sunt predispuși la a face greșeli. Sistemele industriale de control sunt mult mai exacte și reduc numărul de erori. Acest lucru se vede nu numai în îmbunătățirea calității produsului final ci și în livrarea unui produs mult mai exact, de fiecare dată.

Automatizarea crește eficiența

Chiar și cel mai bun angajat al lunii, cu o conduită profesională și etică exemplară, are nevoie să mai facă o pauză. Roboții sunt mai rapizi și mai rezistenți ca oamenii și pot lucra 24/7.

Un exemplu care demonstrează acest lucru este dat de compania Ford. În momentul în care au instalat prima linie de montaj automată, au scăzut timpul de producere al unui vehicul de la 12 ore la 90 de minute. În prezent, datorita automatizării industriale și a altor 70 de facilități de producție, Ford reușește să producă, în întreaga lume, 16 vehicule pe minut.

Automatizarea îmbunătățește nivelul de siguranță

Creșterea producției și scăderea costurilor reprezintă, desigur, elemente importante pentru producție însă îmbunătățirea nivelului de siguranța al angajaților este un avantaj major al automatizării industriale. Roboții înlocuiesc angajații în mediile de lucru periculoase.

În comparație cu utilajele și roboții, oamenii sunt mult mai fragili. Automatizarea îi scoate pe angajați din activitățile cu expunere la substanțe chimice periculoase, la obiecte grele, temperaturi extreme, proastă calitate a aerului, minimizând riscurile producerii unor accidente periculoase.

Automatizarea optimizează procesul de producție

Automatizările industriale nu numai eficientizează și cresc profitabilitatea procesului de producție ci contribuie la optimizarea acestuia. În acest fel, oamenii se pot concentra asupra sarcinilor ce nu pot fi automatizate lucru ce conduce la apariția de noi produse, creșterea satisfacției clientului și o mai bună experiență a acestuia.

Dacă vă doriți să vă bucurați de aceste beneficii, nu ezitați să ne contactați. Împreună vom identifica cele mai potrivite sisteme de automatizare pentru afacerea dumneavoastră.